На Буковині дитина випала з вікна недобудови: п'яна мати втекла, дізнавшись про це

На Буковині дитина випала з вікна недобудови: п'яна мати втекла, дізнавшись про це

Фото: pixabay.com

Сталось це на будівництві, де хлопчик бавився з іншими дітьми.

На Буковині чотирирічний хлопчик випав з другого поверху. Впав на траву, лише за кілька сантиметрів від бетонних плит - і це врятувало життя.

Чому він опинився там без нагляду дорослих - у матеріалі ТСН.19:30.

Хлопчик випав з вікна на другому поверсі. Батьки залишили малого без нагляду і той з сусідськими дітьми пішов гратися на недобудову. Коли виліз на підвіконня – полетів вниз. Трава на місці падіння хлопця ще досі прим'ята. Він дивом лишився живим, каже сусідка, яка першою примчала на дитячі крики.

Швидка допомога, яку викликала жінка, приїхала за лічені хвилини. Дитину ушпиталили з тяжкою черепно-мозковою травмою. Медики два дні боролися за життя хлопця.

Недобудова, де ледь не загинув Павлик – за 30 метрів від його домівки. Шлях сюди – через поле та хащі. Поки хлопець бавився на недобудові – його батьки влаштували дома застілля. 

Новини України: на Буковині чотирирічний хлопчик випав з другого поверху на будівництві

Новини України: на Буковині чотирирічний хлопчик випав з другого поверху на будівництві

Мати, дізнавшись про подію, з місця свого проживання втекла і її довелося шукати вночі. Коли ж жінку знайшли - вона була настільки п’яною, що не розуміла про що йдеться. Нині 35-річна Юліана у лікарні, чергує біля ліжка Павлика. Що трапилось – чітко пояснити не може. З тим, що дитина була без нагляду - не погоджується. У жінки троє дітей, двом старшим синам – 7 та 9 років. Малі часто гуляють без нагляду, кажуть сусіди. Батько і мати неодноразово притягувались до адміністративної відповідальності за розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях та за дрібні хуліганства.

Через те, що батьки пиячать і живуть за рахунок виплат на дітей, два роки тому їх намагалися позбавити прав на синів. Але суд відмовив. За недогляд за дитиною правоохоронці готуються оголосити батькам про підозру. Що буде з дітьми далі - соцслужби ще вирішують. Найближчий місяць Павлик проведе у лікарні, а його старші брати - у бабусі. 

Нагадаємо, у Краматорську з вікна 4 поверху випав 3-річний малюк. Хлопчика врятували гілки абрикоси, які пом'якшили удар під час падіння.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація