На Медведчука надягли електронний браслет: як відреагував його кум Путін

На Медведчука надягли електронний браслет: як відреагував його кум Путін

13 травня суд обрав Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 

На нардепа від фракції "ОПЗЖ", кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука, підозрюваного у вчиненні державної зради та порушенні законів і звичаїв війни, 14 травня надягли електронний браслет. Путін також прокоментував цю ситуацію.

Більш детально - у матеріалі ТСН.19:30.

Суд присудив куму Путіна не виходити з дому принаймні до 9 липня. Згідно з ухвалою - місцем відбування запобіжного заходу є саме той маєток, де нещодавно правоохоронці проводили обшук. Тому Медведчуку не доведеться тулитися в чотирьох стінах, оскільки і саме обійстя чималеньке, і прибудинкова територія на сотні квадратних метрів. Тут і альтанки, і мінісад, і навіть тенісний корт є.

На арешт свого кума відреагував очільник Кремля: у притаманній йому манері взявся погрожувати українцям.

"Це питання, яке повинне перебувати в полі нашої уваги і ми своєчасно належним чином, маючи на увазі ті загрози, які для нас створюються, повинні будемо на це реагувати", - зазначив Путін.

Новини України: на лідера "ОПЗЖ" вдягнули електронний засіб стеження

Новини України: на лідера "ОПЗЖ" вдягнули електронний засіб стеження

Нагадаємо повну хронологію подій щодо кума Путіна Віктора Медведчука. Починаючи від січня 2021 року, Віктор Медведчук та його найближче оточення потрапили під багаточисленні санкції, критику та навіть під підозру у державній зраді. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація