Шеф-кухарка порадила боротися зі спекою за допомогою соленого смузі, адже солодкий лише "додає відчуття спраги".
Шеф-кухарка Віталіна Гулузаде переконана у тому, що влітку найкраще втамовувати спрагу за допомогою соленого смузі.
Одним із рецептів освіжного коктейлю вона поділилася в етері випуску ТСН 19:30.
За словами шеф-кухарки, солодкий смузі "додає відчуття спраги і не освіжає".
Тому вона пропонує спробувати мікс із подрібнених у блендері огірків, цукіні, селери та зелені, зокрема кропу, петрушки і кінзи. До овочів також рекомендується додати вершки.
"Ці овочі одне одного доповнюють, - зазначає Гулузаде. - Селера і огірок - це освіжні продукти, які, можна сказати, вбивають спрагу. Це краще, ніж банановий чи яблучний смузі, тому що він більш поживний і ситний".
Вона додала, що такий коктейль впевнено можна вживати "після шостої вечора", адже він є низькокалорійним. Більше детально із процесом приготування пропонуємо ознайомитися у відеоролику:
Як повідомлялося, у Києві метеорологи зафіксували температурні показники, які перевищили одразу кілька рекордів.