Негода накоїла лиха в Україні: підтоплення, зламані дерева і відсутнє електропостачання

Дата публікації
Перегляди
20к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Негода накоїла лиха в Україні: підтоплення, зламані дерева і відсутнє електропостачання

У північних та центральних областях в окремих районах пройшов град, а пориви вітру сягали 20 метрів за секунду.

Вітер ламав дерева, рвав лінії електропередач, вода перетворювала вулиці на басейни. Дісталося північним і центральним областям, йдеться в ТСН.

На Полтавщині через ураган без світла залишається понад 5 тисяч мешканців. Там вітром валило дерева і порвало лінії електропередач,

Пронісся буревій і столицею. Дощ був такої сили, що не давали раду зливові каналізації. Подекуди вулиці підтопило, а автівки плавали по дах у воді. Та за кілька годин води не стало, залишився самий бруд.

У передмісті Києва - Ірпені - вітер валив сосни. Деякі падали з корінням, утім більшість не витримували вітру через продірявлені російськими обстрілами стовбури. Місцеві мешканці виходять на прибирання свого міста від наслідків стихії, адже розуміють, що прибиральникам самостійно швидко не впоратись.

В Демидові, що на Київщині, блискавка влучила поблизу мосту і здетонувала вибухівку, яку заклали під переправу на випадок повторного наступу росіян. У момент вибуху там були люди. На жаль, не обійшлося без потерпілих.

Нині в цьому місці рух заборонений, спеціалісти встановлюють точні причини інциденту і наскільки швидко міст зможуть відновити.

На Київщині електрики також намагаються відновити електропостачання населеним пунктам, які від учора залишились без світла.

Читайте також:

У Кременчуці прощатимуться із першими жертвами з ТЦ, але рятувальники попереджають, що не всі тіла вдастся знайти

Від старту до вибуху менше 180 секунд: харків’яни щодня потерпають від хаотичних обстрілів

Місця живого не лишилось: працівники зруйнованого ракетою АТП показали наслідки обстрілу

Повʼязані теми:

Наступна публікація