"Пану Петру він не подобається": Зеленський прокоментував вимогу звільнити Єрмака

"Пану Петру він не подобається": Зеленський прокоментував вимогу звільнити Єрмака

Фото: УНІАН

Навколо голови ОП виник скандал, який пов'язаний зі святкуванням його дня народження.

Президент Володимир Зеленський вважає не доцільним звільняти голову свого Офісу Андрія Єрмака на тлі з розслідуванням одного видання.

Таку думку він висловив під час пресконференції 26 листопада.

Президент, відповідаючи на запитання однієї з журналісток наголосив, що не варто порівнювати голову його Офісу Єрмака з очільником МВС часів Януковича Олександром Захарченком. 

"Не треба порівнювати історію Захарченка і Єрмака. По-перше, Єрмак не вбивав людей і не давав такі команди. По-друге, пан Єрмак навпаки повертав людей, яких власник вашого каналу - товаріщ Петро Порошенко повинен був повернути додому. Це зробив Єрмак. Він повертав моряків, він займався обміном. Він дійсно провів з багатьма колегами дуже важливі операції. Я вважаю це недоцільно втрачати дуже потужну людину тільки тому що пану Петру (Порошенку - Ред.) він не подобається", - зауважив президент. 

Це недоцільно втрачати дуже потужну людину тільки тому що пану Петру він не подобається – Зеленський про Єрмака

Це недоцільно втрачати дуже потужну людину тільки тому що пану Петру він не подобається – Зеленський про Єрмака

Коментуючи ситуацію з "вагнерівцями" він сказав: "Він нікому не наказував, бо не мав ні можливості, ні повноважень говорити про акцентування цієї чи іншої операції".

Як повідомлялося, "Українська правда" опублікувала журналістське розлідування, в якому автори закидають голові ОП неправомірне використання державних ресурсів начебто заради ювілею очільника Офіса президента Андрія Єрмака. Розслідувачі стверджують, що минулої п'ятниці, 19 листопада, Єрмак нібито, вочевидь, разом з президентом полетіли святкувати на державну дачу, в неділю повернулися для участі у заходах до Дня Свободи і Гідності і того ж дня - до понеділка - знов начебто вирушили в Карпати.

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація