"Погамселив як боксерський м'яч": чим закінчився конфлікт із побиттям за докір через паркування у Вінниці

"Погамселив як боксерський м'яч": чим закінчився конфлікт із побиттям за докір через паркування у Вінниці

Коли відео бійки потрапило до Мережі, кривдник знайшов потерпілого і нібито примирився.

У Вінниці молодик відлупцював голову Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), який зробив зауваження за припарковане на газоні авто. Побиття тривало кілька хвилин, але ніхто з перехожих не втрутився. До лікарні потерпілий не звертався. Але коли відео бійки потрапило до Мережі, його знайшов кривдник і нібито примирився.

Про це йдеться 4 березня в сюжеті ТСН.19:30.

Камери спостереження зафіксували напад: молодик у жовтій куртці кинувся на чоловіка і почав гамселити його руками та ногами. Той аж присідав від болю, але нападник не зупинявся. За бійкою спостерігала жінка біля джипа. Саме через неї і стався конфлікт, розповів потерпілий Сергій Танасієнко.

"Побачив, зробив зауваження, жінка була за кермом, кажу, щоб не паркувались", - каже чоловік.

Бо джип заїхав на газон. Стежити за ним - один з обов'язків Сергія Танасієнко, як голови ОСББ. Він стежить за цією багатоповерхівкою і прилеглою територією.

Коли потерпілий викликав поліцію, нападник поїхав. Слідчі, побачивши відео побиття, відкрили кримінальне провадження.

"Відео дійсно таке шокувальне, тому що серед білого дня в середмісті, поблизу житлових будинків, цю ситуацію бачили сторонні. Така зухвала поведінка, вчинення бійки у громадському місці підпадає під кваліфікацію хуліганство", - повідомила речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Після розголосу у Мережі нападник Олександр Трофімчук знайшов Сергія, перепросив і оплатив йому ремонт розбитого телефону. Кадри примирення і чек теж виклав до соцмереж.

Виявилося, що Олександр живе у сусідньому будинку. На камеру говорити не захотів, але телефоном повідомив, що Сергій нібито образив його дружину, яка була за кермом: "Виник собі конфлікт, та й виник. Навіщо ці питання? Виник конфлікт, бо образили жінку. Ми вирішили це питання. Ми всі нормальні, адекватні люди, вирішили справедливо".

Новини України: у Вінниці сталося побиття через паркування

Новини України: у Вінниці сталося побиття через паркування

Проте Сергій каже, що жінку не ображав. Каже, навпаки, саме через неї і пробачив свого кривдника.

"Проявив милосердя до чоловіка, в самого є сім'я, дитина. В нього теж дитина, жінка вагітна. Пішов на мирову. Звичайно те, що він мене погамселив як боксерський м'яч", - каже постраждалий.

Натомість поліція, попри примирення, справу про хуліганство закривати не поспішає.

"Це не впливає на правову кваліфікацію, оскільки злочин було вчинено в громадському місці серед білого дня", - зазначила речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Обурені мешканці будинку стали на захист свого голови. За кривдником з сусіднього будинку тепер прискіпливо спостерігають. Кажуть, він і далі продовжує зухвало паркуватися. Фото, як джип чоловіка стоїть на тротуарах і місцях для осіб з інвалідністю, викладають в Інтернет. Вважають, що в таких ситуація розголос діє найкраще.

На місці, де стояв джип Олександра, досі ями. Аби це виправити мешканці будинку планують запросити власника позашляховика на весняне прибирання.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація