"Помстився за молодшого брата": батько, який задушив трирічного сина, пояснив свій нелюдський вчинок

"Помстився за молодшого брата": батько, який задушив трирічного сина, пояснив свій нелюдський вчинок

Фото: Патрульна поліція Сумської області

За словами матері хлопчика, чоловік мав певні психічні розлади.

У місті Глухів на Сумщині батько вбив трирічного сина. Зловмисник уже зізнався у скоєному. Напередодні чоловік забрав дитину із садочка і зник. На пошуки обох кинули всі сили місцевої поліції та громадськості. Але вранці поліція ошелешила жахливою новиною – хлопчика знайшли мертвим у лісосмузі з пакетом на голові.

Про це йдеться 16 вересня у сюжеті ТСН.19:30.

Востаннє 3-річного Олексійка бачили в дитячому садочку учора, 15 вересня. Близько 16:00 його на велосипеді забрав батько, але додому так і не привіз. А вже за дві години до поліції звернулася стурбована родина Олексія.

"Зі слів матері, чоловік мав певні психічні розлади і через це вона дуже хвилювалася за дитину", — розповів речник поліції Сумщини Володимир Крупецьких.

Вже за дві години після зникнення у місті розгорнулася пошукова операція. Цілу ніч батька з сином шукали правоохоронці, сусіди та знайомі. Їхні світлини заполонили усі місцеві групи в Мережі.

Близько 8-ї ранку пошуки припинили. Поліція повідомила що знайшла і батька і дитину — за півтора кілометра від садочка, на околиці Глухова. Хлопчик був вже мертвий. Чоловіка затримали, доправили до відділу поліції і вже там він зізнався у вбивстві власного сина.

Новини України: чоловік із Глухова зізнався у вбивстві трирічного сина

Новини України: чоловік із Глухова зізнався у вбивстві трирічного сина

Рідні Олексійка не готові до розмов. Загиблий хлопчик, кажуть сусіди, з багатодітної родини. Двоє старших дітей — від попереднього шлюбу матері, а двоє менших — від нинішнього чоловіка. З ним, кажуть знайомі родини, жінку звела трагедія. Кілька років тому на її очах потонув 10-річний син і вона ледь не збожеволіла від горя. Тоді й зустріла Сергія.

За словами сусідів, сім’я здавалася цілком нормальною.

"Дітей він завжди на руках носив. Така сім’я була — ні крику, нічого", — зазначають вони.

Поки мати доглядала найменшого сина, з Олексійком частіше був батько. В садочку це підтверджують.

"Олексія приводив татусь і забирав татусь. Ще й цілував, обнімав. Довідок, що батько якісь психічні мав розлади немає", — говорить директорка Глухівського НВК №4 Елла Гурець.

А от що сам чоловік розповів поліції, коли зізнався у вбивстві сина: "Це вже давно назрівало, ще рік тому хотів вивезти і залишити, але не залишив. Помстився йому за молодшого брата. Він його два рази мало не скалічив, мало не розбив голову".

Наразі із підозрюваним працюють слідчі. Тим часом експерти встановлюють причину смерті Олексійка. Сьогодні, коли знайшли його тіло, хлопчику мало виповнитися 4 роки.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі мати вбила однорічного сина, зробивши йому смертельний укол.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація