Росія вдарила по Києву ракетою "Кинджал": очевидці розповіли, як рятувались від обстрілів

Росія вдарила по Києву ракетою "Кинджал": очевидці розповіли, як рятувались від обстрілів

Фото: Associated Press

Уламки іншої ракети впали у двір житлового будинку.

Російські терористи зранку 9 березня обстріляли Київ ракетою "Кинджал". Є влучання в один з об'єктів критичної інфраструктури. Ще один вибух пролунав у Святошинському районі Києва.

Про наслідки з місця події розповіла кореспондентка ТСН Ірина Прокоф'єва.

Окупанти атакували Київ ракетами та дронами-камікадзе. Ворожий "Кинджал" влучив в обʼєкт критичної інфраструктури. Двоє осіб постраждали.

Трохи згодом на іншому кінці міста мешканці одного з будинків здригнулися від вибуху. Просто на подвір’я приземлилися уламки ворожої ракети. Юрій Калітинський в цей час гуляв з собакою.

"Я хвилювався за дружину, почав питати, чи живі. Вона каже - в групі написали, горять машини, добре, що ключі вкинув у кишені", - розповідає Юрій.

Його автівка могла б бути однією з цих 5, які згоріли. Але Юрій встиг швидко зорієнтуватися і відігнати авто буквально під вибухами.

Вибухи у Києві: пряме ввімкнення із місця падіння уламків ракети в одному із районів столиці

Вибухи у Києві: пряме ввімкнення із місця падіння уламків ракети в одному із районів столиці

"Віддав хлопцям собаку, і там уже вибухало, я так пригинався. Уже сів у машину і відігнав її. Встиг відігнати. Тут плата була, криміналіст забрав її", - каже Юрій Калітинський.

Від самого ранку на місці падіння уламків у житловому кварталі працюють усі служби - вони мають встановити, що саме пошкодило півторадесятка автівок, припаркованих у дворі, і вибило людям вікна. За загороджувальну стрічку пропускають лише за реєстрацією. Решті - зась.

Від вибуху тут постраждали троє людей - екстрені служби вже надають їм допомогу. Через ранкову ракетну атаку частина киян сидить без тепла. Є перебої зі світлом у трьох районах - Голосіївському, Солом’янському та Святошинському. У КМВА кажуть - усі служби працюють для того, щоб повернути нормальне життя до столиці.

Ракетний удар по Україні 9 березня

Російські терористи 9 березня завдали масованого ракетного удару по нашій державі. Окупанти вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України. Росіяни і надалі мріють залишити українців без електрики. 

У столиці зранку пролунали потужні вибухи в Голосіївському та Святошинському районах. Постраждало троє людей, двох із них шпиталізували медики.

Окупанти атакували, зокрема, Київ, Дніпропетровську, Одеську, Харківську, Запорізьку, Львівську області - загалом випустили 81 ракету.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація