Семирічна школярка віддала всі свої гроші на бронежилет для українського бійця

Семирічна школярка віддала всі свої гроші на бронежилет для українського бійця

Кілька років Варя гривня до гривні відкладала гроші на омріяний айфон, проте віддала гроші, аби зберегти принаймні одне життя.

У Кропивницькому 7-річна школярка віддала всі гроші зі своєї скарбнички волонтерам, щоб ті купили бронежилет для українського бійця. Дівчинка кілька років складала на телефон. Але коли почалася війна, без вагань пожертвувала своєю мрією, аби зберегти принаймні одне життя.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

7-річна Варя Хлевницька передає українському воїну бронежилет, придбаний за зібрані нею ж гроші. Військовий розчулено дякує.

Кілька років Варя гривня до гривні відкладала гроші на омріяний айфон. І вже майже зібрала потрібну суму, як почалася війна. Дівчинка розбила свою скарбничку аби допомогти армії.

"Просто вирішила віддати, щоб скоріше війна закінчилася та допомогти солдатам", — зазначає вона.

7-річна школярка віддала всі гроші зі своєї скарбнички на бронежилет для українського бійця

7-річна школярка віддала всі гроші зі своєї скарбнички на бронежилет для українського бійця

Вмісту скарбнички на бронежилет не вистачило. Аби зібрати решту суми, Варя продавала живі квіти. Охочих їх купити було набагато більше, ніж букетів. Тож дівчинка почала малювати квіткові композиції, а гроші передавати волонтерам. 

Історія школярки, яка віддала свою скарбничку на допомогу армії розчулила волонтерів. Вони до війни якраз займалися продажем гаджетів і мали дещо на складі, тож вирішили здійснити дитячу мрію і подарували маленкій блогодійниці айфон.

Першокласниця і її мама тим часом планують і далі волонтерити, бо українці у соцмережах гуртуються і перераховують гроші для Варі – на бронежилети.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація