Святкували день народження: під Києвом розбилось авто, у якому їхали 16 людей, загинули водій та його пасинок

Святкували день народження: під Києвом розбилось авто, у якому їхали 16 людей, загинули водій та його пасинок

Фото: ТСН.ua

Водій авто був нетверезий, а його транспорт ймовірно не витримав такої ваги, тому й сталась ДТП.

16 людей у невеличкому легковику. Для двох з них ця поїздка була останньою. Водій не впорався з керуванням, авто, забите під зав'язку разом з багажником, перекинулось. Загинули дитина та дорослий. 

Про це 12 липня йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Особисті речі, запчастини від авто та медикаменти розкидані вздовж дороги у селі Ревне неподалік Києва. Вчора на цьому місці перекинувся легковик, забитий пасажирами. Volkswagen Universal їхав із села Проців у бік Києва. На цій ділянці дороги машину занесло і вона перекинулася.

Рятувальники деблокували пасажирів, які самі не змогли вибратися. Спочатку з’явилась інформація, що у салоні легковика перебували 11 людей, потім - 13 і врешті через пів доби поліція порахувала всіх пасажирів. У невеличкий Volkswagen сіли аж 16 людей. Семеро - діти, віком від 6 до 16 років. Більшість з них родичі, їхали з відпочинку на озері.

Новини України: двоє осіб загинули у ДТП за участю іномарки, в якій їхало 16 людей

Новини України: двоє осіб загинули у ДТП за участю іномарки, в якій їхало 16 людей

"Вони відпочивали, святкували день народження. Виїхав на узбіччя, машину занесло,  почало крутити. Діти були в задній частині авто, так званому багажнику. Чому батьками не дотримались заходи безпеки, з’ясовує слідство. На батьків складено адміністративний протокол", - повідомила речниця поліції Київщини Прянішнікова Ірина.

У Бориспільську лікарню швидка привезла одинадцятьох. П’ятьом надали допомогу і відпустили. Шість людей і дотепер у лікарні. Двоє з них у тяжкому стані - 14-річна дівчинка і жінка. За їхнє життя нині борються лікарі.

"Стан людей, який викликає занепокоєння. Це жінка, у неї черепно-мозкова травма, також дівчинка 14 років у неї також серйозна травма голови, їй проводять зараз додаткове обстеження", - розповідає директор КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Олександр Щур.

33-річний водій та його 7-річний пасинок загинули на місці. У селі Мартусівка, звідки всі пасажири авто - шоковані. Громадою збирають гроші на лікування тих, хто постраждав найбільше. А маленького хлопчика, який помер на місці аварії, поховали вже сьогодні.

В одному лише багажнику вмістилися дев’ятеро людей. Що ж до причин аварії, експертиза вже показала, що водій був п'яний. На додачу, ймовірно, машина не разрахована на таку кількість пасажирів і просто не витримала ваги.

Раніше повідомлялось, що усі ці люди їхали з купання.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація