Скандал у дитсадку Ужгорода: відома блогерка каже, що її дитину побили через бажання дивитися у дзеркало

Дата публікації
Перегляди
42к
Час на прочитання
3 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Скандал у дитсадку Ужгорода: відома блогерка каже, що її дитину побили через бажання дивитися у дзеркало

Фото: УНІАН

Блогерка з Харкова повідомила про побиття її дитини у дитячому садку Ужгорода. У закладі це заперечують, а поліція відкрила кримінальне провадження.

До обласного центру Закарпаття Тетяна Куряк з родиною переїхала через війну. У дитсадку, куди почала ходити її донька, стався неприємний інцидент. Дівчинку, за словами матері, нібито побила вихователька. 

Що кажуть про інцидент сторони конфлікту - у матеріалі ТСН.ua.

Чому блогерка піддала розголосу інцидент

Про побиття Коряк розповіла своїм підписникам на сторінці в Іnstagram. За словами блогерки, у її доньки був день народження. Того дня донька вибігла в сльозах з дитячого садка. Дівчинка пояснила, що її штовхнула вихователька. Мовляв, за те, що захотіла подивитися у дзеркало.

"Попросила дочку, щоб та пальцем показала хто. Директор садочка не зреагував. Натомість дочка вже третю добу не спить, вночі прокидається і кричить від істерик. На нервах захворіла, скаржиться на болі в спині. Дали ліки, щоб не було болю і швидше минув синець та забій",- розповіла блогерка.

Коряк каже, що захотіла піддати розголосу цю ситуацію, бо її обурила бездіяльність директора. Крім того, після цього почався хейт. "Вони почали писати всяку дурню, принижувати мою дитину, поливати брудом. Тоді я подзвонила вже йому о 23 годині, а мене просто послали", - обурюється блогерка.

За її словами, тепер питаннями займається слідство. "Знайома розповідала мені, що до моєї дитини там зверхньо ставляться. Тепер мені соромно, що я, як мама, довела до того, що її вдарили. Адже мені дуже важливо, щоб до дитини було хороше ставлення. Я її сама ніколи не била, як би важко не було. Знаходила сили все пояснювати словами", – розповіла блогерка.

Що кажуть у дитсадку

Інцидент стався у центрі розвитку Happy English. Сайт ТСН.ua звернувся до закладу за коментарем. Директор закладу спростовує побиття дитини. Він зазначив, що дівчинка часто поводиться зухвало, як у ставленні до інших вихованців дитсадка, так і до вихователів. 

"Я міг би піти на поступки та звільнити помічницю вихователя, яку ця блогерка звинуватила у побитті. Але я вислухав її позицію та інших очевидців того, що сталось. Ніхто дитину не бив. Помічниця виховательки просто взяла дівчинку за руку та посадила дитину. Мені немає сенсу виправдовувати когось, але я хочу, щоб усе було по-справедливості. Якби помічниця вихователя справді була винною - я б її не вагаючись звільнив. Це у цій ситуації було б навіть краще для мого бізнесу, але так нечесно. Ця дівчинка поводиться зухвало: вона може вдарити інших дітей, нецензурно вилаяти вихователів. У такому випадку мали б і батьки якогось зреагувати, пояснити дитині, що так неможна, але цього немає", - каже власник приватного дитсадка. 

Власник дитсадка наголошує, що він теж звертатиметься до правоохоронців через наклеп та до органів опіки з проханням перевірити, чи виховується дитина у належних умовах. За словами чоловіка, в інших батьків немає претензій до роботи працівників дитячого садка.

Поліція відкрила провадження

У пресслужбі поліції Ужгорода ТСН.ua повідомили, що батьки дівчинки звернулися до них із заявою. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "легкі тілесні ушкодження". Наразі матеріали направлені на проходження судово-медичної експертизи. 

Як повідомлялося, дружина актора і сценариста "Студії квартал 95" Руслана Ханумака разом із сином виїхала до Лос-Анджелеса після початку повномасштабної війни Росії проти України. На благодійний захід голлівудського актора Шона Пенна CORE LA GALA 2022 на підтримку країн, які зараз у важкому становищі, який відвідала Аліна, завітав і 44-й президент Сполучених штатів Америки Білл Клінтон. Так, коли Клінтон почув, що Аліна українка – поклав руку на серце.

Читайте також:

Сергій Лазарєв - нова маріонетка путінського режиму

Сергій Лазарєв - нова маріонетка путінського режиму

Повʼязані теми:

Наступна публікація