В Києві чоловік "захопив" оглядове колесо: чим усе закінчилося і чого вимагав

В Києві чоловік "захопив" оглядове колесо: чим усе закінчилося і чого вимагав

В Києві чоловік виліз на оглядове колесо / Фото: скриншот з відео

В патрульній поліції розповіли деталі надзвичайної події.

В Києві сталося загадкова НП – чоловік "осідлав" оглядове колесо в Парку партизанської слави. Подія сталася вчора в Дарницькому районі столиці. Чоловік заліз на верхівку "чортового колеса", яке не працює, і щось незрозуміле вигукував, а потім повзав по металевих конструкціях колеса вверх і вниз.

Як пишуть у Мережі, "давав концерт". Шоковані відвідувачі парку викликали на місце поліцейських і медиків, бо будь-якої миті "верхолаз" міг впасти додолу та розбитися, адеж висота цього оглядового колеса – понад 26 метрів, а чоловік вилазив навіть на його верхню частину.

В патрульній поліції Києва розповіли, що 9 жовтня на спецлінію 112 звернулися громадяни, які побачили чоловіка на колесі огляду в Парку партизанської слави.

"Патрульні прибули на місце, спробували вмовити чоловіка злізти. Останній на контакт не йшов. Сказав, що буде говорити лише з близькими йому людьми. Інспектори викликали на місце рятувальників і швидку. Також вдалося зв’язатися з родичами громадянина. Останні оперативно прибули на місце та вимовили чоловіка злізти. Від допомоги медиків чоловік категорично відмовився. Під особисте зобов’язання рідні забрали його додому", – розповіли ТСН.ua у патрульній поліції Києва.

Причини, які призвели до такої поведінки чоловіка, залишилися невідомими, які і його вік – у поліції не розголошують цієї інформації. Але щоб піднятися на таку висоту по металевих конструкціях, потрібно мати дуже добру фізичну підготовку, а ще не боятися висоти.

Нагадаємо, стало відомо, хто закинув "міну" до вагона метро в Києві.

Читайте також: 

Відновлення садиби Зеленських Києві - на місці працював архітектор 

Відновлення садиби Зеленських Києві - на місці працював архітектор 

Повʼязані теми:

Наступна публікація