У садочку, де дитину нібито замотували скотчем, працює поліція: вихователі говорять про дитячі фантазії

У садочку, де дитину нібито замотували скотчем, працює поліція: вихователі говорять про дитячі фантазії

Фото: facebook.com/frankivsk.police

Про те, що над 4-річною Ніколь в садочку знущалися, директорці розповіла мама дівчинки ще 12 листопада – на наступний день після інциденту.

В одному з дитсадків на Полтавщині спалахнув скандал. Батьки запевняють, що за непослух  виховательки покарали 4-річну дівчинку: замотали скотчем руки і ноги та заліпили рот. Вони  вже звернулися із заявою до поліції  та вимагають звільнити і покарати винних. Натомість, у садочку все заперечують, мовляв, маленькі діти здатні фантазувати і збираються позиватися до суду.

Про те, що ж насправді відбулося  – 16 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

В освітньому закладі вже другий день працює поліція. Дівчинка, яку вихователі нібито зв’язували скотчем – теж тут, але в іншій групі, з іншими вихователями.

Очільниця закладу у заявлене дитиною не вірить і каже, що обидві виховательки – досвідчені, у однієї 40 років стажу, у іншої 12. Жодних нарікань на них досі не було. Вони й сьогодні працюють.

"Без рішення суду я не можу цих людей не те що звільнити, а навіть відсторонити", - зазначає вона.

У садочку використали скотч, щоб покарати за непослух 4-річну дівчинку | Новини України

У садочку використали скотч, щоб покарати за непослух 4-річну дівчинку | Новини України

Про те, що над 4-річною Ніколь в садочку знущалися, директорці розповіла мама дівчинки ще 12 листопада – на наступний день після інциденту. Керівниця твердить - одразу намагалася розгледіти бодай якісь сліди, але їх не було.

"Якби в дитинки – ми моделюємо ситуацію - були дійсно склеєні ручки чи ротик, ми розуміємо, що це клейка стрічка і після цього б залишилися якісь сліди. Навіть, якби дорослій людині приклеїти до рота скотч і відклеїти – це буде травма, а ніжна шкіра дитини взагалі цього не витримає", - зазначає вона.

Директорка запевняє – відразу почала службову перевірку, залучила психолога, дитину перевели до іншої групи. Однак мати вимагала звільнення виховательок. А коли цього не сталося – в Інтернеті з’явилася відеорозповідь сестри нібито постраждалої дівчинки.

До поліції жінка справді звернулася лише після розголосу, вчора, підтверджують і в поліції. Там наразі жодних висновків робити не можуть.

"Наразі ми маємо слово дитини, про яке повідомила її мама, проти слова вихователів, які це заперечують", - зазначають правоохоронці.

Своєю чергою, більшість мам, чиї діти ходять до цієї групи, відмовляються вірити у жорстокість виховательок.

Наразі поліція призначила ряд експертиз із залученням психологів – опитуватимуть усіх дітей групи, в яку ходила Ніколь. Якщо провину виховательок доведуть, їм загрожує до 3-х років ув’язнення. Тим часом обидві педагогині готують позов до суду, щоби відстояти свою честь і гідність. 

Нагадаємо:

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація