Учасницю смертельної ДТП у Вінницькій області госпіталізували: вона на сьомому місяці вагітності

Учасницю смертельної ДТП у Вінницькій області госпіталізували: вона на сьомому місяці вагітності

Фото: Нацполіція

Після зіткнення з “Жигулями” її BMW відкинуло на людей, які чекали автобус на зупинці.

Внаслідок аварії, яка сталася в Тульчинському районі (Вінницька область),  загинули дві жінки, а третю з травмами доправили до медзакладу. У лікарні також водійка автомобіля BMW, який вилетів з дороги на пішоходів, вона перебуває на сьомому місяці вагітності. Про це 13 липня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

ДТП сталася поблизу села Ганнопіль. За словами очевидців, автомобіль ВАЗ, за кермом якого був місцевий мешканець Віталій, виїжджав з другорядної дороги на автотрасу, якою мчав білий BMW під керуванням 25-річної підприємниці із сусідньої Кирнасівки.  Загальмувати не встиг ніхто. 

Удар від зіткнення був такий, що білого легковика відкинуло на людей, які чекали автобус на зупинці. Двоє жінок загинули на місці. Третя — 62-річна пані Ганна дивом залишилася живою.

“Сестра моєї бабусі - зразу на смерть. І ще одна жінка, їхня подружка, яка приїжджала в гості, теж загинула. А бабуся жива лишилася”, - розповіла онучка постраждалої Каріна Григорян.

За словами завідувача реанімаційного відділення Тульчинської лікарні Володимира Хмільневського, у потерпілої в аварії численні переломи, але пошкоджень органів черевної порожнини, які могли викликати крововтрату, на щастя, не було.

Водійка, яка влетіла у людей на зупинці, не постраждала, однак її теж госпіталізували — у гінекологічне відділення, оскільки вона перебуває на сьомому місяці вагітності. “Вона зараз потребує нагляду, спостереження. Звичайно, в неї стрес, вона потребує спокою”, - зауважила лікар пологового відділення Тетяна Мазур.  

З травмами у лікарні - також водій ВАЗа. Слідство вважає, що в аварії винен саме він, бо не надавав перевагу у русі головною дорогою. Палата Віталія під охороною, оскільки йому оголосили про підозру. Чи допустила порушення правил дорожнього руху, перевищивши дозволену швидкість, водійка BMW, у поліції все ще з’ясовують.

В обох водіїв взяли зразки крові, щоб визначити, чи були вони у тверезому стані. “Візуально ні він, ні вона не були п'яні”, - зазначила речниця поліції Вінничини Анна Олійник. 

Місце, де сталася смертельна аварія, дуже небезпечне — тут простелено новенький асфальт, на якому машини набирають розгін перед крутим підйомом. Поруч - другорядна дорога, що веде до села та автобусна зупинка.

Після жахливої ДТП тут нічого не змінилося  - люди так само сидять на небезпечній зупинці, а машини набирають розгін, наче на злітній смузі. 

Новини України: двоє жінок загинули в аварії у Вінницькій області

Новини України: двоє жінок загинули в аварії у Вінницькій області

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація