Унікальній четверні з Кропивницького подарували квартиру: батьки вже мріють про добудову

Унікальній четверні з Кропивницького подарували квартиру: батьки вже мріють про добудову

В чотирьохкімнатній квартирі ще потрібно зробити ремонт.

Батьки унікальних близнючок із Кропивницького нарешті отримали власну квартиру.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

Чотирикімнатна квартира на першому поверсі в блочній п`ятиповерхівці коштувала міському бюджету мільйон гривень. Колишній власник залишив по собі суцільні руїни. Однак головне, що у родини тепер є своє житло. Молода мама вже планує, що де буде. А ще родина мріє про невелику добудову до балкону. «І ми будемо всіма силами просити, щоб добудовувати до всіх цих чотирьох вікон якусь лоджію. Тому що чотири коляски літніх і зимових, чотири велосипеди, чотири автолюльки, чотири автокрісла потрібно десь зберігати», - каже мама дівчаток.

Допомогти відремонтувати помешкання обіцяють татові колеги - рятувальники.

Житиме чотирня у прекрасному районі - неподалік магазини, дитячий садочок, школа, а ще великий двір з величезним дитячим майданчиком.

Новини України: у Кропивницькому батьки унікальної четверні отримали квартиру

Новини України: у Кропивницькому батьки унікальної четверні отримали квартиру

Про те, що в них буде велике поповнення Настя та Влад Валіхновські дізналися на четвертому місяці вагітності. Спочатку під час обстеження лікарі побачили трійню, а згодом знайшли і четверту сестричку. Близнючки попросилися на світ на 32 тижні вагітності. Вони були майже однаковими: кожна вагою близько двох кілограмів, зріст - 42-43 сантиметри.

Ідентична однояйцева четверня - унікальне явище не лише в Україні, а й в світі. Сестри схожі одне на одного як дві краплі води. Нещодавно дівчатка відсвяткували свій перший день народження.

Перший рік життя малючки провели в тісній орендованій квартирі на четвертому поверсі без ліфта. Навіть вийти погуляти такою великою компанією перетворювалось на спецоперацію за участі щонайменше трьох дорослих. Батьки малечі мріяли про власне житло на першому поверсі, аби не бути заручниками численних сходів і от здійснилося. Із ремонтом молоді батьки сподіваються впоратись до літа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація