В Одеській області померла жінка-військовослужбовець, яка вакцинувалася від коронавірусу: лікарі назвали причину

В Одеській області померла жінка-військовослужбовець, яка вакцинувалася від коронавірусу: лікарі назвали причину

Медики кажуть про відсутність зв'язку між смертю та вакцинацією.

Експерти назвали причину смерті 43-річної військовослужбовиці - це гостра серцево-судинна недостатність. Жінка померла через 2 дні після вакцинації від коронавірусу.

Поки даних про зв'язок зі щепленням немає: це питання розглядатиме регіональна комісія з імунізації.  Більш детально - у матеріалі ТСН.19:30.

Жінка померла раптово, за лічені хвилини. Трагедія сталася напередоні, о 18:30, у колишньому військовому містечку. Військова із колегами по службі поверталася з роботи. Посеред дороги вона знепритомніла і впала просто на пішохідному переході, за кілька метрів від свого дому. Свідками того, що сталося, були, зокрема, продавчині місцевої крамниці. Вони кажуть, що швидка допомога приїхала за 10-15 хвилин. Медики проводили реанімацію на місці, а потім констатували смерть.

Новини України: назвали причину смерті вакцинованої жінки з Одеси

Новини України: назвали причину смерті вакцинованої жінки з Одеси

Двома днями раніше 43-річна Інна Нарожна отримала щеплення вакциною CoviShield. Протипоказань для вакцинування в неї не було. Разом з нею щепилися 120  інших військовослужбовців. Сусіди загиблої розповідають - з близьких родичів в неї залишилась лише старенька мама. Сьогодні однослуживиці Інни привели жінку на місце смерті доньки. Менш ніж за добу судово-медична експертиза визначила причину смерті: серцево-судинне захворювання. Результати розтину розглянуть на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації. 

Наразі про зв'язок між вакцинацією та смертю жінки не йдеться. В Одеській області продовжують вакцинувати не лише військових, а й медиків, а також тих, хто записався на  залишки невикористаної вакцини.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація