В Одесі розстріляли представника азербайджанської діаспори: момент злочину потрапив на відео

В Одесі розстріляли представника азербайджанської діаспори: момент злочину потрапив на відео

Скріншот

Убивця зробив щонайменше півтора десятка пострілів.

Чоловік, в якого у вівторок, 3 серпня, стріляли в Одесі біля багатоповерхівки, був представником діаспори Азербайджану. Убивця двічі перезаряджав зброю, обсипаючи свою жертву кулями.

Про подробиці цього зухвалого вбивства серед білого дня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Момент убивства потрапив на камери відеоспостереження. На відео видно чоловіка, який виходить з під’їзду багатоповерхівки, та нападника, який одразу починає стріляти з напівавтоматичної зброї. 

Як розповіли ТСН очевидці, вбивця двічі перезаряджав зброю. І зробив більш як півтора десятка пострілів. На лінії вогню опинилась жінка, яка в цей момент проходила поруч. Вона лише дивом не постраждала. 

Поранений був іще живим, коли свідки разом із поліцією намагалися надати йому першу медичну допомогу. Однак дорогою до лікарні він помер. 

Наразі відомо, що загиблому було близько 30-ти років. Він орендував квартиру в цьому будинку, мешкав разом із дружиною та двома дітьми і належав до азербайджанської діаспори.

Новини України: в Одесі розстріляли чоловіка просто біля під`їзду новобудови

Новини України: в Одесі розстріляли чоловіка просто біля під`їзду новобудови

Як раніше повідомили в поліції, убивця втік з місця злочину на автомобілі "Мерседес" сріблястого кольору. У місті було введено спеціальну поліцейську операцію "Сирена". 

Нагадаємо, раніше у приміській з Одесою Фонтанці на весіллі представників чеченської діаспори влаштували стрілянину. Розваги із рушницями і скаженим дрифтом на авто посеред вулиць закінчилися затриманням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація