В "Укравтодорі" розповіли про плани збудувати найдовшу трасу України

В "Укравтодорі" розповіли про плани збудувати найдовшу трасу України

Фото: УНІАН

Дорога на півтори тисячі кілометрів має з’єднати Західну та Східну Україну.

Відремонтувати до 5 тисяч кілометрів доріг, добудувати мости, а також транспортні розв’язки. Такі плани "Укравтодору" на 2021 рік в ексклюзивному інтерв’ю ТСН озвучив керівник відомства Олександр Кубраков.

Разом зі знімальною групою він виїхав на інспекцію доріг Київщини – зокрема, перевіряли ділянку дороги Київ-Овруч. Там ремонт закінчили, наприкінці минулого року уклали новий асфальт і встановили знаки.

Найближчим часом, каже посадовець, планують закінчити ремонти, зокрема, на трасах Київ-Чернігів та Дніпро-Решетилівка. Чимало обіцяють уваги Миколаївщині – яка, попри зроблені торік траси, залишається лідером поганих доріг. А от до 30-річчя незалежності в "Укравтодорі" планують створити найдовшу трасу України, протяжністю майже півтори тисячі кілометрів, яка з'єднає Західну та Східну Україну.

"Наймасштабніше – траса М30 – вона складається з двох трас. Від Стрия Львівської області до Ізвариного Донецької області, яка з’єднає всю Україну. Буде відремонтовано 680 кілометрів", - сказав керівник Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков.
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація