Вибух у Дніпрі з двома загиблими: які версії розглядають правоохоронці

Вибух у Дніпрі з двома загиблими: які версії розглядають правоохоронці

Поки ж головна версія трагедії — вибух побутового газу.

Вибух із пожежею у Дніпрі — дві людини загинули. Вибухова хвиля розбудила мешканців старого будинку зранку. Епіцентром стала квартира на першому поверсі.

Які версії розглядають правоохоронці, йдеться 15 серпня у сюжеті ТСН.19:30.

Металеві двері зірвало наче картонні — такої сили був вибух. Коридор охопив вогонь. Господарі лежали біля виходу. Вже мертві.

Рятувальники щосили заливали квартиру. З коридору, де зайнялося, вогонь швидко пішов до кімнати. В цій будівлі дерев’яні перекриття. Полум’я вдалося зупинити до того, як воно з однієї квартири могло розповсюдитися іншими. Пані Катерина, що живе в оселі над епіцентром вибуху, каже: від ядучого диму ховалася в кімнаті.

Гучний хлопок жителі двоповерхівки почули близько дев’ятої ранку. А потім вже помітили вогонь.  Загиблих сусідів, Світлану та Ігоря, впізнали одразу. Подружжя тут мешкало кілька років. З їхньої квартири часто були чутні скандали.

Новини України: у Дніпрі під час вибуху у квартирі загинули дві людини

Новини України: у Дніпрі під час вибуху у квартирі загинули дві людини

Що спричинило вибух, мають сказати експерти. Поки ж головна версія трагедії — вибух побутового газу. Сусіди кажуть: загибла жінка близько тижня тому скаржилася на витік.

Газова служба, що прибула на місце вибуху, від коментарів відмовляється. Водночас поліція вже відкрила два кримінальні провадження — щодо службової недбалості та навмисного вбивства з приміткою "нещасний випадок".

Чому сталася пожежа, була вона до чи після вибуху, і що його спричинило, нині встановлюють експерти. А поки будинок лишається без газопостачання та електроживлення.

Нагадаємо, що у Миколаївській області під дверима будинку вибухнула граната. Унаслідок вибуху пошкоджено фасад літньої кухні та віконне скло будівлі.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація