Водій ще хвилин десять кричав: свідки розповіли про смертельну ДТП під Миколаєвом

Водій ще хвилин десять кричав: свідки розповіли про смертельну ДТП під Миколаєвом

На дорозі зіткнулися машина ритуальної служби та вантажівка "Укрпошти".

Смертельна аварія сталася під Миколаєвом: машина ритуальної служби з небіжчиками в салоні влетіла в автомобіль "Укрпошти". Водій ритуального авто загинув на місці. З'ясувалося, що померлі, яких він віз, жертви коронавірусу. Слідчі дії на трасі тривали в спецкостюмах.

Що кажуть очевидці аварії, розповіли 15 квітня у випуску ТСН.16:45.
 
Аварія трапилася о 06:00 на трасі біля села Михайло-Ларине. Місцеві мешканці повибігали на вулицю - такий гучний був гуркіт. Вантажівка "Укрпошти" їхала з Миколаєва, мікроавтобус ритуальної служби - їй назустріч.

За словами свідків, ритуальне авто вилетіло на зустрічку просто під вантажівку. Її водій намагався уникнути зіткнення, навіть скерував на узбіччя, але обї'хати бус не вдалося. Вантажівка від удару перекинулася. Водія ритуальної служби затисло у потрощеній машині. Люди кинулись на допомогу, але витягнути чоловіка не змогли. "Він ще хвилин десять кричав, він був живий, затиснутий в машині", - згадує місцевий мешканець Олександр. 

Коли приїхала швидка та надзвичайники, водій вже не дихав. "Його заблокувало деформованими елементами автомобіля. Рятувальники за допомогою спецінструмента деблоковували тіло загиблого", - каже речниця ГУ ДСНС в Миколаївській області Іляна Пацюк.

Новини України: під Миколаєвом зіткнулися вантажівка та авто ритуальної служби з небіжчиками в салоні

Новини України: під Миколаєвом зіткнулися вантажівка та авто ритуальної служби з небіжчиками в салоні

Чоловіку був 31 рік. У трунах, які він віз із Запоріжжя, були померлі від коронавірусу. Всі документи на перевезення були в наявності. Аби провести слідчі дії, поліцейським довелося одягати захисні костюми. "Перевозив шістьох померлих від коронавірусу. Везли їх, як пояснили представники служби, на кремацію в місто Одесса", - каже поліцейський Вітовського відідлення поліції Євген Діденко.

46-річний водій поштового авто вижив, але зазнав сильних травм. Нині він перебуває у лікарні. "Його стан середньої важкості, ближче до важкого. Свідомість поки сплутана", - розповів головний лікар Миколаївської лікарні швидкої допомоги Олександр Дем'янов. 

Двоє пасажирів, що разом з водієм були у салоні поштового авто, дивом не постраждали. Розповідають, що виїхали із поштою у селах. Їхали нешвидко, але раптом побачили мікроавтобус, що летів на них. "Машина летіла на швидкості. Можливо, він заснув за кермом. Наш водій хотів завернути, а не встигнув", - каже пасажир автомобіля "Укрпошти" Борис Шевченко. 

Через аварію на жвавій трасі одразу виникли затори. Копи пропускали машини по черзі. Лише після того, як понівечені бус та вантажівку відтягнули на узбіччя, рух дорогою відновився. Труни з мікроавтобуса з усіма санітарними заходами завантажили до іншого авто і повезли до Одеси. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація