Як росіянам так швидко вдається просуватися на фронті: командир Третьої штурмової відповів

Як росіянам так швидко вдається просуватися на фронті: командир Третьої штурмової відповів

Командир протитанкового батальйону 3-ї ОШБр Олег Романов

Ворог чи не щодня просувається на фронті.

Величезна кількість КАБів, сили ворога, що переважають, та не до кінця підготовлений і мотивований особовий склад Сил оборони України — все це допомагає російській армії швидко просуватися на фронті.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.UA розповів командир протитанкового батальйону 3-ї ОШБр Олег Романов “Ромаха”.

“І також немаловажний фактор є — це управління. У нас є проблема в тому, що дуже-дуже багато маленьких підрозділів. Це треба все форматувати в дивізії. Можливо, також у такі більш керовані якісь підрозділи великі. І брати, наприклад, на ділянку 30 км фронту, щоб займав його лише один організм з одним командиром, який несе відповідальність за свій напрямок. Якось я так це бачу. Ну дійсно, так, сумно виглядає, але не забувати треба, з ким і скільки ми воюємо”, — каже Олег Романов.

На його думку, Сили оборони України показують дуже непоганий результат, якщо дивитися на втрати ворога.

“Він також закінчується, і я думаю, що в них також є якісь проблеми з особовим складом. Тому що ми все частіше бачимо, що після того, як Сили оборони України вправно почали вирізати їх “очі” в небі у вигляді “Орланів” та інших засобів спостереження, ми нашими FPV-шками почали їх знищувати. То їх оператори розвідувальних дронів пішли також на штурмові дії, були кинуті. І це мене дуже смішить”, — розповів військовий.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Ромаха”: треба розраховувати на свій ВПК і постійно готуватися до “третьої фази” війни

Читайте також:

Новини ТСН 16:00 24 жовтня. Удар по Куп'янську, хакери у пікселі і про що говорять свині

Новини ТСН 16:00 24 жовтня. Удар по Куп'янську, хакери у пікселі і про що говорять свині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація