Пиріг з персиками: рецепт м'якого, повітряного тіста зі смачною начинкою
Рецепт смачного пирога з персиками.
Пиріг з персиками
В сезон персиків чому б не приготувати смачний пиріг з начинкою із цього фрукта та не здивувати своїх близьких. Він виходить ароматним, ніжним і не залежується.
Інгредієнти для приготування пирога з персиками:
масло вершкове – 120 г
цукор – 165 г
яйце – 3 шт.
молоко – 40 мл
борошно - 150 г
розпушувач – 1,5 ч. л.
олія – ч. л.
Як приготувати пиріг з персиками
Розм'якшене масло збийте з цукром і поступово, продовжуючи збивати, додайте по одному яйцю, а потім влийте молоко.
Просіяне борошно з'єднайте з розпушувачем. Засипте в масляну суміш і перемішайте, щоб не залишилося грудок.
До змащеної олією форми викладіть тісто, розрівняйте. Зверху викладіть половинки персиків.
Запікайте пиріг приблизно 25–30 хвилин за температури 180 °C.
Читайте також: