Спробуйте приготувати традиційну українську страву по-новому, додавши до тіста на вареники трохи шпинату. По-перше, це гарно. По-друге, це неймовірно смачно й корисно.
Всі інгредієнти для шпинатного тіста розраховані на досить велику порцію. Начинку можна додавати за своїм смаком: солодку або солону.
Інгредієнти
- Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, його потрібно заздалегідь розморозити. Потім викласти до чаші блендера, додати воду і добре збити.
- Змішати борошно з сіллю, додати яйця, а потім змішати зі шпинатною водою.
- Замісити тісто, а коли воно почне збиратися в грудочку, додати олію та вимішати до гладкості.
- Викласти до миски, накрити харчовою плівкою чи рушничком. Дати постояти 30 хв, щоб тісто стало ще еластичнішим.
- Після цього можна розкатати тісто на присипаній борошном поверхні.