Що додають до фаршу німецькі кухарі, щоб котлети вийшли ідеально соковитими.
Мало кому відомо, що мариновані огірки можуть зробити котлети надзвичайно соковитими. Вони настільки ніжні, що під час надкушування буквально відчувається сік. Водночас смак огірка зовсім не домінує в страві.
Інгредієнти
Процес приготування:
- Філе разом із цибулею, маринованими огірками, часником і хлібом подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. Якщо у вас потужний блендер, можна скористатися ним.
- До отриманої маси додаємо яйце, сіль і улюблені спеції. Добре перемішуємо, щоб фарш став однорідним, після чого формуємо котлети.
- Найкраще запікати їх у духовці. Для цього змащуємо олією деко або форму для запікання й викладаємо котлети.
- Готуємо приблизно 30 хвилин за температури 180°C.
Смачного!
Читайте також: