Розсипчаста червона сочевиця: рецепт для мікрохвильової печі

Час приготування
15 хвилин
Харчова цінність на 100 г
358 ккал
Автор
Катерина ТрушКатерина Труш
Дата публікації
Перегляди
1235
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Розсипчаста червона сочевиця: рецепт для мікрохвильової печі

Розсипчаста червона сочевиця / Фото: Credits

Такий спосіб приготування дозволяє сочевиці не перетворити її на кашу. Подавайте як на гарнір або використовуйте для салатів.

Інгредієнти

сочевиця червона
150 г
вода
250 г
сіль
0,5 ч. л.
  1. Зерна червоної сочевиці добре промийте під струменем холодної води.
  2. Викладіть у скляний посуд, який призначений для мікрохвильової печі.
  3. Влийте гарячу воду і відправте до мікрохвильової печі на сім хвилин, не накриваючи кришкою, на сильний режим 900-1000 Вт.

Поради:

  • Якщо потужність вашої мікрохвильової печі менша, то час готування збільшіть на дві хвилини.

Читайте також:

Замість смаженої картоплі! Хрумкі та рум'яні картопляні вафлі – Рецепти Сніданку з 1+1

Замість смаженої картоплі! Хрумкі та рум'яні картопляні вафлі – Рецепти Сніданку з 1+1

Повʼязані теми:

Наступна публікація