Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт
Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово.
Салат Нісуаз з тунцем / © Credits
Інгредієнти
- яйця
- 2 шт.
- молода картопля
- 400 г
- стручкова французька квасоля
- 400 г
- помідори чері
- 10 шт.
- червона цибулина
- половина
- чорні оливки без кісточки
- 8 шт.
- консервований тунець
- 1 баночка
- білий винний оцет
- 1 ст. л.
- оливкова олія
- 3 ст. л.
- сіль
Відваріть яйця протягом 8 хвилин. Промийте під холодною водою та очистіть.
Картоплю відваріть у холодній підсоленій воді до м'якості.
Квасолю відваріть у киплячій воді до стану al dente.
Помістіть яйця, картоплю, квасолю, помідори (розрізані навпіл), цибулю (дрібно нарізану) та оливки у велику миску і акуратно перемішайте.
Відкрийте банку з тунцем і злегка розімніть його виделкою. Викладіть у салат згори.
Зробіть заправку, змішайте сіль, оцет і олію і полийте їй салат.
Читайте також: