Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово.

Салат Нісуаз з тунцем

Салат Нісуаз з тунцем / © Credits

Інгредієнти

яйця
2 шт.
молода картопля
400 г
стручкова французька квасоля
400 г
помідори чері
10 шт.
червона цибулина
половина
чорні оливки без кісточки
8 шт.
консервований тунець
1 баночка
білий винний оцет
1 ст. л.
оливкова олія
3 ст. л.
сіль
  1. Відваріть яйця протягом 8 хвилин. Промийте під холодною водою та очистіть.

  2. Картоплю відваріть у холодній підсоленій воді до м'якості.

  3. Квасолю відваріть у киплячій воді до стану al dente.

  4. Помістіть яйця, картоплю, квасолю, помідори (розрізані навпіл), цибулю (дрібно нарізану) та оливки у велику миску і акуратно перемішайте.

  5. Відкрийте банку з тунцем і злегка розімніть його виделкою. Викладіть у салат згори.

  6. Зробіть заправку, змішайте сіль, оцет і олію і полийте їй салат.

Читайте також:


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie