Такого "Олів’є" ви ще не пробували: ваші гості просто зійдуть із розуму

Втомилися ставити на стіл величезну миску “Олів’є” й спостерігати, як він повільно зникає до ранку?

Олів'є в новому подаванні

Олів’є в новому подаванні / © Фото з відкритих джерел

Час змінювати правила гри! Перетворіть звичний салат на ефектне закушування — просту, стильну та неймовірно смачну. Ваші гості будуть у захваті, а ви отримаєте справжній святковий хіт.

Інгредієнти

готовий салат "Олів'є"
1 кг
круглий лаваш
1 уп.
яєчний жовток
1 шт.
кунжут, кріп
за смаком
консервована кукурудза
1 б.

Процес приготування:

  1. Скрутіть лаваш у конус і закріпіть край зубочисткою, щоб він не розкрився.

  2. Змастіть конуси жовтком і посипте кунжутом — вийде і красиво, і хрустко.

  3. Відправте в духовку на 10 хвилин при 180° — цього вистачить, щоб лаваш підрум’янився до золотистої скоринки.

  4. Дайте конусам трохи охолонути, акуратно приберіть зубочистки і наповніть їх салатом “Олів’є”.

  5. Краї обмакніть у дрібно нарізаний укроп, а верх прикрасьте кукурудзою — страва заграє святковими фарбами і точно вразить гостей.

Смачного!


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie