"Ледачий" яблучний пиріг: змішати всі інгредієнти – і на деко

Цей рецепт пирога сподобається вам за швидке приготування і прості інгредієнти. Для нього навіть не знадобиться форма – тісто виливається на деко.

"Ледачий" яблучний пиріг: рецепт (фото з сайту Смачненьке)

"Ледачий" яблучний пиріг: рецепт (фото з сайту Смачненьке) / © Фото з відкритих джерел

Щоб приготувати цей "ледачий" яблучний пиріг, дуже важливо добре збити яйця. Тіста виходить мало, а начинки – багато. Саме тому він надзвичайно смакує.

Інгредієнти

яйця
3 шт.
сіль
1/4 ч. л.
цукор
100 г
ванільний цукор
10 г
вершкове масло
100 г
борошно
300 г
розпушувач
8 г
яблука
450 г
сік лимона
1/2 шт.
цукрова пудра
1 ч. л.
родзинки
80 г

Процес приготування:

  1. Яйця змішати з сіллю, збити до стійкої білої піни віничком чи міксером. Додати цукор і ванільний цукор, ще раз збити, щоб усі крупинки розчинилися.

  2. Влити розтоплене, але не гаряче масло, ще раз збити до однорідності.

  3. Окремо змішати борошно й розпушувач, додати до збитих яєць, вимішати тісто. Воно має бути липким і густим.

  4. Яблука нарізати невеликими кубиками, полити соком лимона, щоб не потемніли. Додати родзинки, всипати все в тісто і перемішати.

  5. Невелике деко застелити пергаментом, змастити олією, викласти тісто з начинкою, розрівняти. Духовку розігріти до 180 градусів, запікати пиріг 25 хвилин. Після випікання посипати цукровою пудрою за бажання.

Смачного!

Читайте також:

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie