Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт

Це мигдальне печиво у формі півмісяця готується швидко та дуже легко. Воно насичене солодким горіховим смаком, розсипчасте і хрумке зовні. Ідеально підходить для поживного сніданку з капучіно чи молоком.

Мигдальне печиво у формі півмісяця

Мигдальне печиво у формі півмісяця / © Credits

Інгредієнти

вершкове масло кімнатної температури
55 г
цукор
60 г
яйця
1 шт.
екстракт мигдалю
1/4 чайної ложки
сіль
1 щіпка
мигдальне борошно
150 г
борошно
120 г
нарізаний мигдаль
75 г
цукрова пудра для прикраси (за бажанням)
  1. У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.

  2. Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.

  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.

  4. Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.

  5. Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.

Читайте також:

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie