Печиво на розсолі: дуже простий рецепт

Одне з найдешевших і найшвидших у приготуванні – це домашнє печиво на розсолі. Воно виходить смачним, а головне ніхто не здогадається, що це випічка на розсолі. Для приготування вам знадобляться будь-який розсіл, борошно, цукор, олія та сода. Виріжте печиво та відправте в духовку. За кілька хвилин печиво буде готове.

Печенье на рассоле

Печенье на рассоле / © Credits

Інгредієнти

розсіл
1 склянка
борошно
4-5 склянок
олія
1 склянка
цукор
1 склянка
сода харчова
1 ч. л.
  1. У миску влийте розсіл, всипте цукор, соду і перемішайте віночком. У цю масу додайте олію. Перемішайте.

  2. Додайте просіяне борошно частинами і замісіть тісто. Воно має вийти нелипким, м'яким та пластичним.

  3. Викладіть тісто на робочу поверхню, присипану мукою. Розкачайте його до однакової товщини і виріжте з тіста печиво за допомогою форм або довільної форми.

  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору. Посипте цукровою пудрою.

Порада:

Тісто довго не вимішуйте.

Читайте також:

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie