Це швидкий і смачний десерт, яким ви можете почастувати неочікуваних гостей. Готується він дуже швидко, а рецепт був опублікований у старій французькій газеті у 80-х роках минулого сторіччя.
Ніжна і проста випічка з доступних інгредієнтів неодмінно стане улюбленим десертом на вашому столі.
Інгредієнти
Процес приготування:
- Розбийте два яйця, додайте 100 г цукру і збийте до густої піни. Додайте молоко та олію, ретельно перемішайте. Тепер просійте борошно з розпушувачем, знову перемішайте.
- Застеліть пергаментом форму для запікання, влийте тісто, рівномірно розподіліть його.
- В окремій мисці змішайте одне яйце, 20 г цукру і сметану. За допомогою чайної ложки викладіть масу візерунком зверху на тісто.
- Заморожені або свіжі ягоди викладіть зверху. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. За бажанням після випікання можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!