Армія Путіна воюватиме під символом супермаркету із США

У Міноборони РФ заявили, що дизайнери дбайливо поставилися до традицій під час формування майбутнього символу.

У Росії 22 червня на підмосковному полігоні "Алабіно" відбулася презентація знаку "Армія Росії".

Новим символом Збройних сил РФ стала трикольорова п'ятикутна зірка, повідомляє сайт Міноборони РФ

"П'ятикутна зірка міцно асоціюється з традиціями і перемогами російської армії. Цей знак шанований як старшим поколінням, так і молодими людьми. Новий знак було нанесено на борти військової техніки, що бере участь у військовому параді на Красній площі 9 травня, а також активно використовується під час виготовлення сувенірної продукції. Крім того, новий знак став офіційним логотипом телеканалу "Звезда", - йдеться у повідомленні.

Проте якщо придивитися уважніше до нового знаку російської армії, то можна побачити вражаючу схожість зі старою емблемою американського супермаркету Mall of America.

Особливо смішно на цьому фоні виглядають заяви російського Міноборони про те, що "під час формування образу майбутнього символу дизайнери дбайливо поставилися до традицій і форми російської армії, взявши за основу п'ятикутну зірку, яка впродовж 3 тисяч років сприймається як символ захисту і безпеки".

Як повідомлялося раніше, армія РФ посилено маневруватиме до завершення перемир'я в Україні. Навчання росіян дивним чином співпадають із датами дії режиму припинення вогню на Донбасі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація