Борт № 1 та величезний кортеж: Трамп із дружиною прибув до Гельсінкі

Борт № 1 та величезний кортеж: Трамп із дружиною прибув до Гельсінкі

Фото: Reuters

Його приліт зафіксували десятки журналістів.

Президент США Дональд Трамп у неділю ввечері прибув американським бортом № 1 до Фінляндії для участі у зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, що відбудеться 16 липня.

Його супроводжувала перша леді Меланія Трамп.

Їх зустріли посол США у Фінляндії Роберт Франк Пенс та його дружина пані Сузі Пенс.

На американського президента очікував величезний кортеж, а десятки журналістів фотографувати дійство.

Літак американського президента прилетів до Гельсінкі з Шотландії, де Трамп провів два дні на території свого гольф-клубу Trump Turnberry.

У Гельсінкі протестують через зустріч Трампа і Путіна

У Гельсінкі протестують через зустріч Трампа і Путіна

Перед від’їздом Дональд Трамп сказав у інтерв’ю телекомпанії CBS, що має невисокі очікування щодо зустрічі із Путіним у Фінляндії, проте пізніше у Twiiter написав, що з «нетерпінням чекає зустрічі».

Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі, Фінляндія, президент США Дональд Трамп зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним. Вони обговорять ситуацію на Близькому Сході, де тривають бойові дії в Сирії, також двосторонні відносини і втручання РФ у виборах президента Штатів.

Американські ЗМІ припускають, що Трамп може "здати" Сирію Путіну. Він дозволить Росії встановити в країні вигідний режим Башара Асада. Також у Штатах припускають, що президент США буде далі критикувати НАТО і знову відмовлятися бачити в РФ загрозу Америці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація