"Горбата гора" та пошуки Медведєва у лісі. Соцмережі обговорюють фото з відпочинку Путіна

"Горбата гора" та пошуки Медведєва у лісі. Соцмережі обговорюють фото з відпочинку Путіна

Російський президент провів вихідні у Сибіру.

Минулі вихідні президент Росії Володимир Путін разом з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу та директором ФСБ Олександром Бортніковим провів на Єнисеї в Туві. Цьогоріч він не став рибалити, обмежившись лише прогулянкою лісом та проїхався катером річкою. Соцмережі відреагували на президентський відпочинок, який став приводом для чергової порції фотожаб та іронічних жартів.

Фотожаба - Путін у бінокль розглядає російські дороги замість краси природи
Фотожаба - Путін на фоні вибуху

Користувачі Мережі помітили, що Путін був одягнений в куртку Boundary Peak Jacket американської фірми Abercrombie and Fitch, назву якої на лівому передпліччі було заклеєно лейблом "Армія Росії".

Окрім того, користувачі виявили "схожість" Путіна та Шойгу з головними героями відомої американської кінострічки "Горбата гора".

Деякі порівняли огляд травички Путіним та Шойгу з розгляданням наркотиків, а також почали придумувати анекдоти.

Фотожаба - Путін з лідером КНДР Кім Чен Ином

Окремі користувачі припускали, що відпочивальники, прогулюючись лісом, шукали там прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, який не з'являвся на публіці вже 2 тижні. Офіційно він не брав відпустку, а ніби-то отримав спортивну травму, але тривала відсутність прем'єра викликає у росіян безліч чуток.

Нагадаємо, минулого року Путін провів відпустку у цьому ж місці. Під час відвідин Сибіру він дві години у гідрокостюмі полював на щуку в озері й таки її зловив.

Путін побував на весіллі глави МЗС Австрії та подарував їй тульський самовар

Путін побував на весіллі глави МЗС Австрії та подарував їй тульський самовар

Повʼязані теми:

Наступна публікація