Із чоловіком і квітами. Як голосувала Тимошенко

Олександр Тимошенко розповів про перемогу Зузани Чапутової на виборах президента Словаччини.

Лідерка партії "Батьківщина", кандидатка у президенти Юлія Тимошенко проголосувала на своїй дільниці. Вона заявила, що вірить в успішну Україну і перемогу весни. 

Вона прийшла голосувати зі своїм чоловіком та членами команди. Слід зазначити, що її супроводжував Іван Кириленко. Він підтримував Тимошенко за руку, але та намагалась непомітно її відштовхнути, проте нардеп вперто це робив, поки кандидатка щось йому не сказала. 

Своєю чергою, чоловік Тимошенко Олександр повідомив про перемогу жінки - Зузани Чапутової - на виборах президента Словаччини.

Спіч Тимошенко не був тривалим. 

31 березня ТСН проведе 7-годинний марафон, який розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих. Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушеннях під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація