Львів'янки "переказали" росіянкам через Сбербанк заборонені мереживні трусики

Для Аліни Кабаєвої підготували окремий "скромний" комплект.

У Львові активістки прикрасили вітрину відділення "Сбербанку России" мереживними трусиками, віднедавна забороненими у Росії.

Акція, організована рухом "Економічний бойкот", відбулася у четвер, 7 серпня, передає ЗІК.

Така гирлянда із жіночої білизни є гуманітарною допомогою для бідних жінок Росії, яким законодавство заборонило носити спідню білизну із штучного мережива, наголосили організатори.

"Відтепер кожна російська жінка може прийти до відділення "Сбербанку России" у своєму місті і попросити, щоб їй видали нашу благодійну допомогу. Якщо раптом їм відмовлять, то росіянки можуть сміливо виходити на мітинги і вимагати, щоб їм передали ці труси", – зазначає учасниця акції Галина Мороз.

Окремо організатори підготували мереживний комплект для колишньої гімнастки та депутата Російської Думи Аліни Кабаєвої, яку називають "подругою Володимира Путіна". Учасниці акції зазначили, що цей "подарунок" (на фото №5. - ред.) має стабілізувати ситуацію в Європі, Росії та Україні.

Крім того, акція мала на меті продемонструвати бойкот російських товарів та російського банку.

До організованої акції львів'яни поставилися по-різному. Хтось казав, що це несерйозна акція і до росіян слід застосовувати більш дієві методи економічної боротьби, а дехто вважає, що "окупант Путін тільки такого і вартий".

Нагадаємо, що заборона на мереживні труси у Росії набула чинності з 1 липня 2014 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація