Місцеві мешканці в Овруцькому район показують фото знищених вогнем сіл

Люди нарікають, що вогнеборці їхнього района працюють на самоті, без підтримки рятувальників з інших областей. 

У Житомирській області в Овруцькому район рятувальники намагаються гасити масштабні пожежі, які знищують будинки в різних селах. 

Місцеві нарікають, що вогнеборці їхнього района працюють на самоті, без підтримки рятувальників з інших областей.  Відтак вогонь шириться дуже стрімко. Люди публікують в мережі жахливі кадри пожеж і знищених будинків. Повідомляють, що вщент вигоріли села в Овруцькому районі: Магдин, Личмани, Рудня, Дівошина, Семена. У селі Журба вогонь знищив церкву. Також горять величезні лісові масиви.

Люди намагаються протистояти стихії, обкопують села канавами, проте полум’я відвойовує території. Рятувальники вивозять місцевих мешканців.

Нагадаємо, кількома днями раніше на Житомирщині місцеві палили траву і знищили пів села – велика пожежа сталася в Борятині.
Геть вигоріло 16 хат і ще стільки ж господарських споруд. Чотири літні людини залишилися без даху над головою. Півсотні рятувальників гасили вогонь кілька годин поспіль. Поліція відкрила кримінальне провадження, шукає паліїв.

Повʼязані теми:

Наступна публікація