У четвертий день UFW дизайнери представили одяг з шипами та металізованими нитками

Основні тренди четвертого дня тижня моди – вкорочені вузькі штани, шкіряні речі та капелюхи.   

Четвертий день UFW в Україні відкривала дизайнера Олена Сереброва.

З огляду на події Сереброва вирішила показати все сіро-антрацитовим. За словами дизайнери, основні тренди її колекції металізовані нитки в тканинах, спортивний шик та класичні пальта у поєднанні із шкіряними жилетами. 

Дизайнер Віктор Анісімов у цьому сезоні показав мікс, у якому була і дитяча, і доросла, і жіноча, і чоловіча колекції. В його дефіле було засилля чорного у поєднанні з невеликою кількістю білого, багато шкіри і шипів: шкіряні шорти, майки, спідниці і деталі, шипи в декорі.



Найцікавішою з погляду моди була колекція Христини Бобкової, у якій була змальована тема модної рибалки. Типові капелюхи, плащі, надзвичайно виразні й стильні чоботи і стилізовані комбінезони - усе це асоціюється із улюбленою справою чоловіків, рибалкою. 

Бобкова зізналася, колекція була готова уже в жовтні і спершу була представлена у Парижі. Але як данина подіям, дефіле відбувалося під цікаву музичну обробку державного гімну і викликало у глядачів посмішки.

Закритий показ невеличкої колекції представила Світлана Бевза. Дизайнерка, яка нині при надії і незабаром очікує на народження первістка, і темою своєї колекції зробила надію – на краще майбутнє для своєї країни. Вона представила одяг із жіночними силуетами без відверто підкресленої фігури, сукні та спідниці середньої довжини.

Нагадаємо, третій день UFW відрізнився українським барокко та арт-обстрілом

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація