На відкритті Євробачення-2014 бородата учасниця хизувалася надміру тонкою талією

У Копенгагені стартував музичний конкурс Євробачення.

Напередодні першого півфіналу Євробачення-2014 його учасники - цього року їх 37 - пройшли червоним хідником до мерії данської столиці.

Саме там відбулася офіційна церемонія відкриття. Два півфінали конкурсу пройдуть 6 та 8 травня. А фінал пісенного шоу - 10-го.

Організатори Євробачення наголошують, що конкурс поза політикою.

Конкурсантка від України Марія Яремчук виступатиме у першому півфіналі. Після генеральної репетиції вона підкреслила, що у непростий для країни час виконуватиме свою композицію передусім для співвітчизників.

Хідником Марія простувала у декольтованій чорній сукні, тримаючи український прапор у руках. Її елегантне вбрання пасувало до її чорного, як смола, волосся.

Натомість скандальна учасниця від Австрії, більше відома, як бородата травесті-діва Кончіта Вюрст обрала для церемонії білу з червоною вишивкою сукню, яка підкреслила її осину талію.

Проте конкурсантку за епатажем перевершили інші учасники - хлопці з Ісландії, які представляли свій гурт Pollapönk. Вони, на диво, одягли барвисті сукні, тому що, на їх переконання, якщо жінки відвоювали собі право носити штани, то чоловіки можуть носити сукні.

У Копенгагені стартував музичний конкурс Євробачення

У Копенгагені стартував музичний конкурс Євробачення

Нагадаємо, на Євробаченні голоси із Криму рахуватимуть як українські

Повʼязані теми:

Наступна публікація