Найсильніша людина України – Олексій Новіков встановив новий рекорд України Пресреліз

Рекорд був зафіксований представниками "Книги рекордів України".

21 квітня 2018 р. у Києві, відбулось встановлення нового рекорду України "Йок пронесений на плечах, вагою 530 кг".

Новий рекорд встановив Олексій Новіков - двічі найсильніша людина України, чемпіон світу, переможець Arnold Strongman Amateur Classic 2018.

Рекорд був зафіксований представниками "Книги рекордів України".

У програмі заходу відомі атлети - стронгмени: чемпіон України – Віктор Посудевський та бронзовий призер чемпіонату світу - Сташенко Олександр підняли лог-ліфт на максимум вагою 270 кг.

Захід організований компанією Whirl Ukraine, яка займається інноваційними розробками в області здоров’я та краси. Компанія є виробником унікального девайсу для покращення носового дихання Nasal Booster, натуральної косметики ВIOZYM, безпечного засобу з антисептичними властивостями De Sept.

Інформаційна довідка:

Компанія Whirl Ukraine – з 2016 року займається інноваційними розробками в області здоров’я та краси. Головна мета компанії – покращити життя людини у складних екологічних умовах великого міста.

Компанія, являється виробником натуральної рослинної косметики для волосся та тіла BIOZYM Cosmetics. Продукти лінії Bio Zym виготовляються з натуральних масел і компонентів, що не містять токсичних речовин, шкідливих хімічних сполук, сульфатів, парабенів, барвників.

Серія безпечних засобів з антисептичними властивостями для рук та тіла - De Sept на основі колоїдного срібла.

Nasal Booster - інноваційний девайс для поліпшення носового дихання. Головне завдання девайсу збільшення обсягу вдиху, прискорює і направляє вдихаєме повітря. А також розширює клапани носа, завдяки чому більше кисню потрапляє в організм та мозок людини.

Застосовується в практиці лікарів-отоларингологів при проблемах з носовим диханням, в спорті при нестачі кисню, в якості персональної системи очищення повітря, при проблемах з хропінням і в інших сферах повсякденного життя.

Наступна публікація