Сильні дощі затопили Росію: автомобілі стали човнами, а переходи перетворилися на бурхливі потоки

Комунальники не змогли успішно впоратися зі стихією.

У Центральну Росію на зміну виснажливій 30-градусній спеці прийшли зливи і грози, які стали справжнім випробуванням для комунальників.

Дорогами Обнінська Калузької області можна було пересуватися на човнах, адже потужна злива приховала під водою вулиці. Рух центральними автомагістралями був паралізований, а машини зупинялись прямо посеред затоплених трас. Десятки виведених з ладу автомобілів довелося евакуювати.

Сильна злива з грозою обрушилась на Твер і Тулу, де після дощу небезпечно було ходити тротуарами, тому що бурхливими потоками легко могло знести людину. Розташовані на горбах пішохідні доріжки більше нагадували гірські струмки.

Не пощастило з погодою і Курську - там вода почала заливатися прямо в будівлю торгово-розважального центру. Продавцям довелося залишити свої відділи і почати боротися з калюжами. По щиколотку у воді пересувалися і відвідувачі в одному з магазинів міста Саров Нижегородської області. Торгові павільйони довелося екстрено закривати, а покупців - евакуювати.

У Воронежі на місто обрушився град з дощем.

Нагадаємо, в ніч проти суботи в шести областях України через негоду знеструмлено 252 населених пункти. Найбільше постраждала Київщина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація