У Вінниці вантажівка розчавила на смерть жінку на інвалідному візку

Жінка саме накупила продуктів і їхала додому.

Учора, 11 червня, у Вінниці на перехресті вулиці Келецька та проспекту Юності вантажівка "КрАЗ" розчавила на смерть жінку, яка переїжджала дорогу в інвалідному візку через пішохідний перехід.

Момент аварії зафільмувала камера відеоспостереження на одному з магазинів, пише "20 хвилин. Вінниця". На відео видно, як автомобіль зупинився перед пішохідним переходом. На світлофорі був, очевидно, червоний колір, адже пішоходи почали рухатися по переходу.

З правого боку вантажівки під'їхала жінка на інвалідному електровізку. Чи бачила вона, який колір горів для неї на пішохідному світлофорі, - невідомо. Візок виїхав перед "КрАЗом", що в цей момент почав рухатися. Водій вантажівки не побачив, що він рухається на людину, адже автомобіль має великі габарити та висоту. Чи горів тоді для нього зелений колір - також невідомо.

Жінка опинилася під колесами вантажівки, яка її переїхала. Електровізок був сильно пошкоджений, адже вантажівка від пішохідного переходу тягнула його під собою близько 30 метрів.

Жінка померла одразу на місці аварії, її тіло забрала швидка допомога.

На місці ДТП в калюжі крові були розкидані помідори, огірки та м'ясо, які жінка купила і везла додому. Поруч валялося її взуття.

Судячи з наклейки на вантажівці, вона належить підприємству "Шляхбуд".

Чи винен водій у смерті інваліда, має визначити слідство.

Нагадаємо, 10 червня під Києвом на Гостомельській трасі сталася жахлива аварія, внаслідок якої загинули три людини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація