Волочкова з дочкою і Полякова з "конем" у вишуканих капелюхах завітали на скачки

Модниці для світського рауту обрали солом'яні літні капелюшки та обручі, прикрашені пір'ям, вуаллю та штучними квітами

24 травня на Центральному московському іподромі пройшли традиційні скачки "Гран-Прі Радіо Monte Carlo".

Зіркові модниці, які прийшли на скачки, за традицією демонстрували хитромудрі капелюшки.

Поліна Гагаріна, яка прийшла на скачки разом з нареченим, фотографом Дмитром Ісхаковим, продемонструвала публіці елегантне літнє вбрання, яке прикрасила капелюшком з вузькими полями, пише 7 дней

Схожий образ, але в більш світлих тонах, обрала для виходу і Анастасія Стоцька. Артистка зізналася, що вона боїться коней. Це вона зрозуміла під час однієї зі своїх фотосесії, коли сидячи на коні, боялася впасти і щось собі зламати.

Аніта Цой, яка слідкує за усіма фешн-новинками, вийшла на червону доріжку в яскравому брендовому плащі від Prada, а  Ольга Орлова сяяла на заході в елегантному вбранні від Валентина Юдашкіна. Ольга зізналася, що вона не надто азартна людина і воліє не витрачати гроші на казино та інші подібні розваги.

Деякі артисти, чиї діти вже досить дорослі, привели своїх чад подивитися на коней. Так, з усією своєю родиною на іподром завітав Стас Михайлов.

Крім того, дочку Аріадну на захід привела Анастасія Волочкова. Дівчинка займається верховою їздою, вже вміє їздити риссю і навіть галопомом.



Супутником Волочкової на скачках став Сергій Звєрєв. Він розповів, що одного разу друзі подарували йому справжню коня.

"Що з ним робити? Мої приятелі, великі фанати верхової їзди, у них і стайня своя, забрали коня. Вони дуже зраділи , коли дізналися, що це за порода. Дуже дорогий кінь, гарний, з носочками білими, з білою плямою на мордочці", - розповів стиліст.

Нагадаємо, у Каннах Йовович і Траволта зібрали кошти для хворих на СНІД

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація