10-річна донька Валентини Хамайко зголила волосся

10-річна донька Валентини Хамайко зголила волосся

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Телеведуча розповіла, як реагує на подібні дії Соломії.

Зірка каналу "1+1" Валентина Хамайко показала нову зачіску своєї старшої доньки.

Так, смілива 10-річна Соломія вирішила зголити русяве каре та походити влітку голомозою. Результатом експерименту ведуча "ТСН" поділилися у своєму Instagram. На фото щаслива донька Хамайко позує у футболці та шортах, демонструючи нову зачіску.

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Моя Соломія! Через 15 днів буде 11 років! Період пошуку і розуміння себе! Я бачу як їй одночасно хочеться все: пофарбувати волосся в зелений (на карантині воно було пофарбоване фукарцином в рожевий), зголити волосся. Питаю навіщо, а у відповідь чую: "Щоб воно відросло і було густе та красиве". Не люблю сукні, але люблю квіти. Я не хочу з вами їхати, бо діти будуть верещати в машині, а за декілька годин: "Мам, а ти скоро повернешся?".

написала Валентина

Ведуча додала, що цього року Соломія "відвоювала собі окрему кімнату", куди можна втікати від усіх та складати її улюблені пазли на мінімум дві тисячі тис штук, читати і малювати.

Розумію, що в будь якій "незрозумілій ситуації" донька переставляє меблі в кімнаті, це своєрідний антистрес. Як я ставлюсь до усіх дій Соломії? З розумінням. Я вдячна дитині, що вона чесно може сказати мені: "Мам, мене все бісить! Мене усі дратують!". Питаю, чи я теж, а вона: "Так, трохи". Розумію, бо теж іноді таке відчуваю.

додала ведуча
Фото: instagram.com/mia.onistrat

Крім того, знаменитість відповіла, як реагує на стрижку Соломії. Так, Валентина зазначила, що поважає вибір доньки.

Вона не боїться непорозумінь чи поглядів зі сторони. Вона зробила те, на що ми дівчата часто не наважуємось. Боїмось зробити коротку стрижку чи чубчик, бо раптом буде некрасиво! Боїмось сказати ні, щоб когось не образити. А Соломія не боїться і це дуже круто! У вас напевно теж є таке, що хотіли, але побоялись зробити... Я у 18 не наважилась зголити волосся "під солдат Джейн", але дуже хотіла після невдалого фарбування.

розповіла знаменитість

Приголомшені юзери поділилися своїми враженнями від нової зачіски Соломії у коментарях.

  • Вона розкішна! Зухвала, смілива і водночас дуже мила
  • Ваша доня дуже красива
  • Смілива дівчинка! Але ще крутіше те, що ви розумієте і поважаєте її вибір
  • Заздрю Соломії, що в неї така мудра мама

Нагадаємо, раніше Валентина Хамайко замилувала кумедним фото замурзаного однорічного сина. Телеведуча поділилася світлиною у фотоблогу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація