18-річна учасниця "Голосу країни" зворушила Пономарьова виконанням його пісні

18-річна учасниця "Голосу країни" зворушила Пономарьова виконанням його пісні

Садовська приїхала на "Голос країни" з Білорусі / Фото: Прес-служба каналу 1+1

Валерія Садовська виконала композицію "Варто чи ні".

Учасниця "Голосу країни" Валерія Садовська потрапила до команди Олександра Пономарьова, виконавши його пісню "Варто чи ні", йдеться у "Сніданку з 1+1".

Валерія родом з Білорусі. Дівчина приїхала до Києва потайки від батьків, які не схвалюють дівочих мрій про сцену. Проте дізнавшись, що Валерія потрапила на "Голос країни", стосунки з суворим татом стали  більш спокійними.

"Тато, коли дізнався що я у проекті "Голос країни", трохи заспокоївся, адже це таке масштабне і поважне вокальне шоу – це ж головна сцена країни! Я дуже хочу довести своїм батькам, що музика – це моє покликання, моє життя, хочу щоб вони мною пишалися!" - поділилася конкурсантка.

Дівчина у свої 18 років пише сама пісні і навіть музику. У команді Олександра Пономарьова це вже не перша талановита красуня:

"Так, відчувається певна конкуренція поміж дівчатами, але, на щастя, у нас в команді є і хлопці! І ми їх дуже цінуємо! Всі учасники талановиті і шанси на перемогу у всіх є, все залежить від того, як ними скористатися!" - впевнена Валерія.

Нагадаємо, учасник "Голосу країни" в останній момент передумав іти до Вакарчука. Дмитро Костюк обрав команду Потапа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація