38-річна Валентина Хамайко в топі показала живіт після чотирьох пологів

38-річна Валентина Хамайко в топі показала живіт після чотирьох пологів

Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Також телеведуча розсекретила свою вагу.

Зірка каналу "1+1" Валентина Хамайко – багатодітна мама.

11 років тому ведуча програми "Сніданок. Вихідний" вперше стала мамою, а майже два роки тому народила четвертого малюка. Знаменитість завжди дивувала чудовою формою після пологів, втім, зізналася, що після народження сина Андрійка досі відновлює струнку фігуру. На сторінці в Instagram Хамайко запостила фото та відео зі спортзали та показала свій живіт.

Для перегляду гортайте праворуч

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Валентина Хамайко (@valentinakhamaiko) on

Цей живіт народив і виносив 4 діток! Вперше я відновлююсь так довго. Розумію, що багато напишуть, що я в чудовій формі, але я пишу ще й про зміни що в середині тіла. Це хронічні недосипи і можливість займатись регулярно. Це якірні кг, що наросли після пологів і все це зайве навантаження на ноги... Вони не помітні для сторонніх очей, але помітні для моїх ніг і вен, що їх носять. Це низка гінекологічних моментів, що з’явились і самі по собі йти не хочуть! Бо пологи не омолоджують - за кожне народження дитини жінки платить своїм здоров‘ям. І це мають знати як жінки так і чоловіки! І шкіра... Я почала пити колаген і ряд інших добавок, що впливають на тонус, чистять судини і відновлюють здоров‘я з середини. Паузи буду робити максимум на місяць... Нехай це відео буде тут. Порівняю через пів року.

написала Валентина

Телезірка додала в коментарях, що після кожної вагітності залишилося по 2 кг, які зірка називає якірними. Також Хамайко розсекретила свою вагу. Так, знаменитість важить 67 кілограмів та зазначила, що її нормальна вага – 60.

У коментарях юзери запевнили, що ведуча має приголомшливий вигляд. "Валюш, захоплююсь, ти крута! Маєш фантастичний вигляд!" – написала колега телезірки Людмила Барбір.

Нагадаємо, влітку Валентина Хамайко ніжно привітала старшу доньку з 11-річчям. Соломія святкує день народження 25 липня.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація