47-річна Наташа Корольова засвітила пишні груди в ліфі та напівпрозорому гольфику

47-річна Наташа Корольова засвітила пишні груди в ліфі та напівпрозорому гольфику

Фото: instagram.com/koroleva__star

Співачка ошелешила формами.

Відома співачка Наташа Корольова потішила користувачів доволі пікантним контентом.

47-річна артистка проекспериментувала з образом та показала в Instagram сміливий лук. На світлині зірка постала в чорному ліфі та напівпрозорому гольфику в анімалістичний принт. Так, знаменитість засвітила пишні груди.

Фото: instagram.com/koroleva__star

Свій образ Корольова доповнила ефектним макіяжем з акцентом на очі.

У дописі артистка поділилася, що кожен стиліст, з яким вона працює, бажає вигадати щось унікальне, що часом вона й сама дивується, дивлячись на себе.

"Невже це я?". І скільки ж образів було за весь цей час?! Кожного разу, дивлячись на свій новий - я дивуюся, як в цьому стані "потоку" я можу створювати сценічні образи, які мають органічний вигляд, але настільки мені невластиві в житті, які так далекі від мене справжньої... В цьому і є мистецтво перевтілення. Уміння вживатися в нову роль, приміряючи на себе маску невинної діви або порочної дияволки, ласкавою кішки або небезпечної левиці, таємничої фрейліни або владної королеви... Головне, за низкою цих масок завжди залишатися собою і любити свою справу, своє призначення.

поміркувала зірка

Шанувальники оцінили і новий образ артистки, і її принади.

  • Наташо, ти в будь-якому образі найкраща, красуня
  • Немає слів! Красуня
  • Це вогонь
  • Сексі

Зауважимо, 2016 року СБУ України заборонила Наташі Корольовій в'їзд до України терміном на 5 років. Пізніше артистці все ж дозволили перетнути кордон заради похорону її бабусі. Співачка намагалася оскаржити рішення про заборону, проте програла суди. Восени 2019-го артистка звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням все ж таки пустити її на територію країни. 2020 року Корольова у вінку та мереживних велосипедках випустила кліп на українськомовну пісню.

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова розсекретила, яку рідкісну професію обрав її з Тарзаном син. Архип від юнацтва захоплюється японською культурою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація