49-річна Евеліна Бльоданс оголосила про свою вагітність після штучного запліднення

49-річна Евеліна Бльоданс оголосила про свою вагітність після штучного запліднення

49-річна Евеліна Бльоданс оголосила про свою вагітність після штучного запліднення

Фото: instagram.com/bledans

Акторка зробила ЕКО.

Телеведуча і акторка Евеліна Бльоданс, яка розлучилася у вересні 2017-го з режисером Олександром Сьоміним, поділилася з фанами радісною звісткою.

49-річна Бльоданс втретє стане мамою. Про поповнення у родині знаменитість оголосила у програмі Андрія Малахова, пише StarHit.

"Чесно зізнаюся, я просто неймовірно рада. Попри всю цю критику, я дуже щаслива. І я вдячна тобі, Андрію, за те, що ти змусив мене зробити цей тест на вагітність. Так би у мене було тільки дослідження крові, а тепер є ця чарівна рожева паличка, яка підтверджує, що я буду мамою", - заявила артистка під час бесіди з Андрієм Малаховим.

Зауважимо, що до цього Евеліна, яка дуже хотіла ще одну дитину, погодилася зробити штучне запліднення, причому зробила це у прямому ефірі програми Малахова.

Стосовно того, хто став батьком дитини, Бльоданс карти не розкриває. Проте відомо, що 49-річна артистка проводить багато часу з 26-річним актором Сергієм Яковенком.

Евеліна та Сергій

"Я можу сказати, що Сергій - це мій дуже хороший і давній друг. Ми часто бачимося, періодично відпочиваємо разом. Тут багато мені радять якнайшвидше вийти заміж, вважаючи, що одна я не зможу виростити дитину. Однак поки у мого малюка буде прізвище Бльоданс", - розповіла Евеліна.

Нагадаємо, що у Евеліни Бльоданс є двоє дітей від попередніх стосунків - 24-річний Микола та 6-річний Семен. Молодший син акторки народився з синдромом Дауна.

Евеліна з молодшим сином Семеном

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація