50-річна Дженніфер Лопес засвітила груди у зухвалій фотосесії

Артистка стала "Людиною року" за версією видання GQ.

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка в обіймах нареченого похизувалася стрункими ногами, отримала почесне звання "Людина року", йдеться у "Сніданку з 1+1".

Такий титул поп-зірці присудило видання GQ. Рейтингове видання надало співачці таке звання за загальний внесок у світову поп-культуру як у царині естради, так і кіно. Зокрема, про свою кар'єру на великому екрані Джей Ло детальніше розповіла у свіжому інтерв'ю.

Зірка зізналася, одного разу була готова зніматися навіть безкоштовно - у стрічці "Шахрайки з Волл-Стріт". Усе - через більше бажання втілити образ мудрої жінки, ніж отримати черговий гонорар.

Артистка поділилася ще одним секретом – своїх міцних стосунків із спортсменом Алексом Родрігесом. Мовляв, головне в їхньому коханні – повага до амбіцій та пристрастей одне одного. За словами зірки, вони із бойфрендом навчилися гармонійно поєднувати напружений графік роботи із романтикою.

Окрім ексклюзивного інтерв'ю, Джей Ло знялася в пікантній фотосесії для грудневого випуску глянцю – в образі фатальної жінки в шкіряній сукні із легкою укладкою. Разом із Джей Ло, на майбутніх обкладинках журналу GQ красуватимуться ще три володарі звання "Людина року".

Примітно, що Лопес серед них єдина жінка, адже титул отримали актори Роберт де Ніро та Аль Пачіно, а також репер Tyler, The Creator.

Нагадаємо, раніше спітніла Дженніфер Лопес показала витончену фігуру в спортзалі. Співачка похизувалася своїм виглядом після виснажливих тренувань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація