51-річна Дженніфер Лопес емоційно відповіла на звинувачення у зловживанні ботоксом

51-річна Дженніфер Лопес емоційно відповіла на звинувачення у зловживанні ботоксом

Фото: instagram.com/jlo

Зірка відверто висловилася про уколах краси і пластику.

Популярна американська співачка та акторка Дженніфер Лопес зізналася, чи вдавалася до ін'єкцій краси та пластичних операцій.

Так, днями 51-річна зірка у своєму Instagram опублікувала відео, зняте у ванній кімнаті. У ролику артистка у чорному пеньюарі показала своє обличчя без макіяжу крупним планом після нанесення косметичної маски власного бренду.

Моя шкіра така гладенька і сяє! За десять хвилин я скинула десяток років

зауважила у відео зірка

Однак шанувальники зірки у коментарях припустили, що квітучий вигляд вона має не завдяки косметиці, а через  регулярні ін'єкції краси.

  • У тебе в обличчі є філери
  • За всієї поваги, жодна маска не зробить шкіру такою щільною. Давайте не будемо обманювати себе. Це заслуги ботокса і пластичної хірургії
  • Ваші брови і лоб зовсім не рухаються, коли ви намагаєтеся висловити свої емоції. У вас є ботокс, до того ж його тонни. В цьому немає нічого ганебного, просто зізнайтеся

Однак такі необґрунтовані звинувачення неабияк обурили артистку, яка вирішила емоційно відповісти на них. Артистка підкреслила, що ніколи не вдавалася до радикальних методів задля підтримання краси.

Насмішили! Зізнаюся, це моя природна зовнішність! Кажу в 500-мільйонний раз, що я ніколи не робила ні ботокса, ні ін'єкцій, ні операцій!

заявила співачка

Також зірка порадила прихильникам спробувати засоби для обличчя власного бренду та зазначила, що настрій жінки завжди залежить від її зовнішнього вигляду.

Тримайте ще один секрет краси. Намагайтеся бути більш радісними і доброзичливими, піднімаючи настрій іншим. Не витрачайте час на колючі зауваження. Це допоможе вам залишатися молодими і красивими. Шлю вам свою любов 

додала акторка

Нагадаємо, не так давно Дженніфер Лопес продемонструвала розкішну фігуру, опублікувавши фото у надвідвертому купальнику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація